Over ons

Healthy choices
for a happy life!

Wil je enkele kilootjes kwijt of net op gewicht blijven? Bij Another Choice helpen, motiveren en begeleiden we jou met voedzame producten, quick-start programma’s, tips & recepten. En met véél liefde.

Nieuwe voedings,
gezonde keuzes!

Kan je er niet aan weerstaan om ‘s avonds in de zetel te snacken? Drink je regelmatig een glaasje te veel? Of slaag je er maar niet om die paar extra kilo’s op eigen houtje kwijt te spelen? Hé, je bent ook maar een mens. Met het voedingsadvies van Another Choice, verwerkt in erg handige en gezonde dagschema’s, meten we je een gezond en gevarieerd eetpatroon aan.

Dankzij onze schat aan ervaring als voedingscoach bedachten we een assortiment van gezonde producten boordevol natuurlijke & energierijke ingrediënten. Met de voedingsmiddelen die we voor jou uitkiezen, leef je in een mum van tijd volgens je nieuwe levensstijl. Waarom? Omdat ze niet alleen heerlijk smaken, maar je ook een verzadigd gevoel bezorgen.

Onze concept?

Gezondheid

Onze gezonde producten verbeteren je immuunsysteem en verhogen je levenskwaliteit. In een mum van tijd word je de fitste, gelukkigste en gezondste versie van jezelf!

Vitaliteit

Een geknipt voedingspatroon aanmeten bevordert niet alleen je gewichtsverlies of -behoud, het bezorgt je ook een stevige mentale boost, meer energie & vitaliteit.

Moeiteloos

Met onze praktische tips en begeleiding op afstand til je je gezond leven moeiteloos naar een nieuw niveau en behoud je dit op lange termijn.

Kijk op onze Instagram

Sluit je aan bij onze dynamische Instagram-community en ontdek onze recepten en smaakmakende producten voor een gezonde voeding én mindset. De persoonlijke tips op onze Instagram-pagina sporen je bovendien aan om de switch naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon vol te houden.

Onze bron?

Natuur!

Another Choice zet in op de memorabele kracht van de natuur. En dat is geen overbodige luxe, gezien de duurzame mindset van vandaag. De natuurlijke en gezonde voeding die de natuur biedt, is ook net waarom we er zo van houden.

Daarom recycleren we onze verpakkingen en gaan we prat op eerlijke samenwerkingsverbanden met onze lokale leveranciers. Voor onze groentepasta’s zijn we fan van upcycling waarbij producenten het loof tot het kontje van iedere groente optimaal benutten.

FAQs

Op maandag en donderdag worden de pakketjes verzonden. Deze zullen dan binnen de 48 uur geleverd worden.

Voorlopig leveren we alleen in België.

Is jouw totaalbedrag lager dan € 50,00, betaal je € 5,90 verzendkosten.

Bedragen boven de € 50,00 worden gratis verzonden.

Sommige producten zijn vegan.

Je kan je producten retourneren door een e-mail te sturen naar klantenservice@slankconcept.be.

De kosten zijn voor jezelf.

  • Onze groentepasta’s usicled zijn?
  • We zoveel mogelijk verpakkingen hergebruiken in de webshop.
  • Je met onze granola’s ook koekjes kan maken.
  • We noemen het geen dieet maar een way of life.

Nog andere vragen?

Contacteer ons!

Ben je benieuwd wat Slank Concept voor jou kan betekenen? Heb je vragen hoe wij je kunnen helpen?